SAJMOVI

Ova manifestacija se održava u dva godišnja termina (proljetni i jesenski) ima za cilj predstaviti bogatstvo baštine, tradicijskih obrta i autohtonih proizvoda u vrijeme izvan glavne turističke sezone kao jedan od vrhunskih doživljaja destinacije.

OPŠIRNIJE O SAJMU

Manifestacija ima za cilj prezentaciju bogatstva turističke ponude šireg područja Splita kao turističke destinacije koja će se u 4 dana programa predstavljati na splitskoj rivi. Natjecateljski karakter projekta potiče kvalitetu turističkih proizvoda s ciljem poboljšanja kvalitete turističke ponude destinacije.

OPŠIRNIJE O SAJMU

S početkom ljeta i ulaskom u turističku sezonu na splitskoj Rivi će se u organizaciji tvrtke Spalatum D.M.C. održati Domestic Split Festival od 15. do 19. lipnja. Riječ je o manifestaciji koja promovira i prezentira domaće proizvode i rukotvorine izlagača iz cijele Hrvatske uz goste iz nekih susjednih zemalja, ali i folklorne nastupe, klapske programe, kulinarske radionice i prezentacije starih zanata.

OPŠIRNIJE O SAJMU

U posljednjih nekoliko godina stanovnici Splita željno iščekuju najbolji provod koji im donosi „Božićni sajam“. Poznate „splitske kućice“ na Rivi, Prokurativama i Voćnom trgu, simbol su zabave, druženja i topline blagdana. Razni organizirani koncerti i DJ nastupi, svojim glazbenim programom oplemenjuju noćne sate, a crkveni zborovi priređuju svečane božićne koncerte.

OPŠIRNIJE O SAJMU

KONTAKT

091 4974003

091 6038418

Spalatum D.M.C. d.o.o.
Adresa: Kralja Zvonimira 14 (11.kat neboder Koteks)
Kontakt osoba: Marina Rančić
Tel: +385 21 585422
Mob: +385 91 4974003
E-mail: info@spalatum-dmc.hr